Vad händer inom kort i föreningen.

Växtmarknad

Nu på söndagen den 12 maj kl 10.00 - 12.00 öppnar hildings have upp för växtmarknad.


Adress: lundsbäcksgatan 2. Helsingborg

Växtmarknaden består av alla slag växter inte bara rhododendron. Blir det fullt på parkeringen så tänk på att inte ställa er på gräset då förra året kom det parkeringsvakt och gav böter. Är du intresserad av att koma och sälja så är detta välkommet. Portarna öppnas kl. 9.00 till er som ska stå och sälja. Tänk på att ta med bord. Öppet för vem som vill komma och sälja eller köpa växter.


Stort välkomna önskar styrelsen

Hej den 18 maj åker vi iväg till Jeppa S Trädgård i gemensamma bilar. Finns fortfarande 2 platser kvar. Tänk på ni som anmält er men inte betalt, sista dagen för betalning är 11/5.


Samling kl. 8.30 på hildings have för avfärd kl 8.45. För er som vill köra direkt får ni ringa till ordförandet telefon, 0768125751 och meddela. Det är ca 11 mil från hildings have till Jeppa S Trädgård.


Vi kommer komma vara där ca kl 10.00 där vi får guidning av deras park och växthus samt deras plantskola. I vår anmälningsavgift ingår guidning och kaffe/te och en kaka. Vill man sen köpa till en enklare lunch så går detta bra. Kan säga att deras pizza bullar är utsökta.


Kom ihåg jag fick svar Jeppa S Trädgård att vi fick 15 procent av deras sortiment när vi är där. 


Vi i styrelsen ser riktigt fram mot denna resa och vi hoppas på att vädret är med oss.


//Styrelsen


Mvh Andreas Rödseth


Hildings have är med på vårrundan den 19 maj.

öppet mellan 10.00 - 17.00 Stort välkomna.

21 maj öppnar ordförande upp sin trädgård för alla medlemmar. Kl 18.00 och vi startar med kaffe i trädgården. Stort välkomna.

Adress hjortshögsvägen 473. Mörarp.